DIY: Halloween krus – flagermus

I går vidste jeg den nemme løsning til en festlig halloween tallerken. I dag viser jeg, hvordan du kan gøre dine krus eller glas mere halloween venlige.

I Søstrene Grene fandt jeg disse krus som passer perfekt til tallerkenerne fra i går.

DIY: Halloween krus - flagermus
DIY: Halloween krus – flagermus

Hvis du ikke kan finde sorte krus, så kan du sagtens bruge de gennemsigtige, eller du kan bruge almingelige glas, og så tape flagermusen på. Farvede engangskrus kunne også være rigtig fint. Halloween behøver ikke kun være orange, sort og hvid. Brittany Watson Jepsen fra The House that Lars Built viser bla. en regnbuefarvet tema, som jeg er helt forelsket i. Det er virkelig en fed vinkel på Halloween.

WHAT YOU’LL NEED

  • Sort karton
  • Saks
  • Lim eller tape
  • Skabelon flagermus
  • Printer

Skabelonerne findes nederst på siden. Bare tryk på download knappen, og så kan du downloade den enkelte skabelon til din computer.

Jeg printer skabelonerne ud på almindeligt hvidt papir, og så lægger jeg den oven på det sorte karton. Så klipper jeg dem ud.

Derefter limes eller tapes flagermusen fast.

DIY: Halloween krus - flagermus
DIY: Halloween krus – flagermus
DIY: Halloween cups - bat
DIY: Halloween cups – bat

Kommentarer

  1. Fan af engangsservice skriver

    Sikke en flot og nem ide! Det vil jeg huske på næste gang jeg skal holde halloween. For hvis vi er helt ærlige, så er det også bare praktisk med engangsservice, det sparer jo opvasken og gør det nemt at rydde op bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2022 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind