DIY: Halloween guirlande

Jeg blev ret glad for mine servietringe fra i går, og har dermed lavet dem til en guirlande også. Guirlanden kan genbruges år efter år, hvilket er så fint, da den tager noget tid at lave.

Der går helt barndom i den. Jeg kan huske at vi lavede de her uendelige lange guirlander da jeg var barn. Du kan finde beskrivelsen fra i går her, men jeg har også gengivet den her nedenunder.

Jeg har lavet fire skabeloner: flagermus, græskar, spøgelse og monster. Flagermusen og spøgelset har jeg printet på hvidt papir/karton. Græskarret på orange, og monsteret på grønt.

Jeg printer flagermusen på hvidt karton, da jeg ikke kan printe på det sorte. Jeg lægger den hvide skabelon oven på det sorte, og så klipper jeg flagermusen ud. En anden mulighed er at printe det på mørkegråt papir/karton. Så kan du se printstregerne. Derved kan du klippe den direkte ud.

WHAT YOU’LL NEED

  • Sort (el. mørkegråt), grønt, orange & hvidt papir/karton
  • Saks
  • Lim ,tape eller klipsemaskine
  • Skabelon flagermus
  • Skabelon græskar
  • Skabelon spøgelse
  • Skabelon monster
  • Printer

Skabelonerne downloades, og printes herefter ud på den farve der passer til.

Så skal der klippes. Det tager lidt tid, men resultatet er det hele værd.

Græskarret ska have limet sin stilk på inden at den er helt færdig.

På monsteret skal håret og øjnene limes på. Jeg har klippet nogle hak i bunden af håret, det synes jeg passer så fint til monsterets kasserollehår.

Ringene samles enten med lim, tape eller klips. Du vælger selv hvad der er nemmest for dig. Ringene er lavet, så de passer til hele papirets længde. Du kan klippe af dem, så de passer til dit projekt. Længden på min, før klipning, er ca xx cm.

Tip: Hvis du vil have en lang guirlande, men ikke har tid til at klippe og lime mange figurer, så kan du klippe stykker af de forskellige farver i strimler, og sætte dem inde imellem ringene. Her har jeg sat lilla ind imellem. De er bare klippet i fri hånd.

DIY Halloween garland
DIY Halloween garland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in