DIY: Halloween balloner

Alva er rimelig stor fan af balloner, så vi skal helt klart have nogle halloween balloner. Disse er meget simple at lave, og er med til at underbygge halloween stemningen. Jeg var heldig at finde balloner der passede i farven i min lokale Søstrene Grene.

Jeg lavede en test af mine balloner først. Jeg gjorde det for at at teste limen. Jeg ville være sikker på at limen ikke ødelagde ballonen. Det er nemlig ikke alle materialer der fungerer sammen. Det har jeg lært på den hårde måde, da jeg skulle lave en tryllestav til et fekostume. Jeg spraymalede staven, hvor på der sad en stjerne i flamingo. Desværre krympede flaminogen. Den fungerede ikke sammen med den slags spraymaling jeg brugte. Derfor er det ofte en god idé at teste de ting man laver, inden man skal bruge dem, hvis man er usikker på om det fungerer sammen,

WHAT YOU’LL NEED

  • Sorte og hvide ballonner
  • Sort eller mørkegråt karton
  • Saks
  • Lim
  • Skabelon flagermusevinger
  • Printer

Skabelonerne downloades, og printes herefter ud på hvidt papir. Derefter lægges skabelonen oven på det sorte karton, og delene klippes ud. Alternativt kan du printe dem ud på mørkegråt karton, så kan du se stregerne og klippe efter dem. Øjne og mund til spøgelsesballonerne klipper jeg efter fri fantasi. Jeg synes at det meget fint, at de er lidt forskellige.

Vinger limes på den sorte ballon. Øjne og mund limes på den hvide ballon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in