DIY: Halloween Invitation – græskar

I disse tider, der ender man ofte med at invitere sine gæster via de sociale medier. Men der er nu noget hyggeligt og autentisk over at få en invitation ind af døren. Personligt elsker jeg at åbne en kuvert med en invitation i. Jeg har lavet to invitationer, en græskar- og en flagermusinvitation – Find flagermuseinvitationen her.

Græskarinvitationen er forholdvis nem at lave. Den kræver lidt lim, men ellers er den lige til at gå til. Den er lavet som en traditionel invitation, der er foldet i siden. Hvis du vil have en fin invitation inden i græskarret, med noget fed Halloween skrift og nogle skeletter eller lignende, så kan jeg anbefale Cana.com. Det er et super program, hvis man ikke har muligheden for at lave det selv. Søg på Halloweenfestinvitation derinde, og du får forskellige muligheder. Programmet er nemt at gå til, når man først har øvet sig lidt.

WHAT YOU’LL NEED

  • Orange og grønt karton
  • Saks
  • Lim
  • Skabelon græskar invitation
  • Printer

Skabelonerne downloades, og printes herefter ud på det orange karton. Jeg printer ikke stilkene på det grønne karton. Stilkene er ikke så store at jeg vil printe på et helt stykke karton. I stedet for, så klipper jeg dem ud af det orange, og lægger dem oven på det grønne, og klipper derefter ud.

Klip invitationerne og græskarstilken ud.

Lim græskarstilken på.

DIY Halloween Invitation græskar / pumpkin
DIY Halloween Invitation græskar / pumpkin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in