DIY: Halloween Invitation – Flagermus

DIY Halloween Invitation  Flagermus / Bat
DIY Halloween Invitation Flagermus / Bat

Jeg er ret vild med invitationer der kan foldes ud. Jeg synes at det er lidt hyggeligt og fint. Og sådan en invitation måtte jeg simpelthen lave til mit Halloween tema. Hvis du er mere til den traditionelle invitation, så kan du finde min græskarinvitation her.

Der er ikke meget plads til at skrive inden i flagermusen, så jeg har tænkt mig at lave en invitation på et stykke papir, og så folde den, og lime den fast inden i. Det kræver lige at jeg får foldet den rigtigt, og limet den fast, så den stadig kan foldes ud. Men du kan se længere nede om det lykkedes.

WHAT YOU’LL NEED

  • Hvidt papir
  • Sort eller mørkegråt karton
  • Saks
  • Danserindeben/metalklips
  • Skabelon flagermus invitation
  • Printer

Skabelonerne downloades, og printes herefter ud på hvidt papir.

Derefter lægges skabelonen oven på det sorte karton, og delene klippes ud. Alternativt kan du printe dem ud på mørkegråt karton, så kan du se stregerne og klippe efter dem.

Klip invitationerne ud.

Så skal vingerne sættes på. Jeg har ikke tegnet et mærke på skabelonen, hvor jeg har sat mit danerindeben/metalklips, men jeg håber at du ud fra billedet, kan få en idé om, hvor den skal sidde.


DIY Halloween Invitation Flagermus / Bat
DIY Halloween Invitation Flagermus / Bat
DIY Halloween Invitation Flagermus / Bat
DIY Halloween Invitation Flagermus / Bat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in