Nem indpakning til pakkekalender

Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke vil dele nogle idéer til hvordan man kan pakke gaver ind til pakkekalender . Og det vil jeg selvfølgelig gerne. Hvis man har en del gaver der skal pakkes ind, så må det meget gerne være nemt. Det her indlæg viser den super nemme måde at pakke ind på. Den kan genbruges hvis man ønsker det. Dog er den begrænset i hvor store gaver der kan være i. Der man kan dog vælge at pakke de store gaver ind i papir, og hænge på snoren.

Jeg var et smut i Søstrene Grene, og jeg går sjældent derfra tomhændet. Jeg var på jagt efter nogle papkrus, som jeg kunne bruge til dette projekt. Jeg var så heldig, at de havde disse papkrus til 6,90 kr for 6 stk. i en neutral farve. Jeg havde egenligt tænkt, at det skulle være nogle med julemotiver. Det fandt jeg desværre ikke, men det gør slet ikke noget. Det, at de er uden mønster, gør, at man selv kan dekorere dem. Hvis man f.eks. giver gaver til bedsteforældre, så man børnene være med til at tegne eller sætte klistermærker på dem. Lim med glimmer i, kan også være en super fin måde at dekorere med på.

WHAT YOU’LL NEED

  • Papkrus
  • Snor
  • Silkepapir eller gavepapir.
  • Tusch eller klistermærker med tal
  • Saks

Jeg har valgt at bruge silkepapir som låg, det synes jeg er nemmest at arbejde med. Jeg lægger et par stykker oven på hinanden, da det kan være lidt gennemsigtigt. Hver enkel krus får et klistermærke med dato på. Mine er fra søsterne Grene og kommer i en pakke med grønne og røde klistermærker. De koster 6.88 kr.

Nem indpakning til pakkekalender
Nem indpakning til pakkekalender

Jeg har valgt at hænge mine op på en snor, som pyntet med lidt gran. Hvis du ikke har mulighed for at hænge dem op, så kan de sagtens stå og pynte fint på et bord eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in