Forårsforberedelser

Selvom vi vågende op til frost, og dagen var været kold, så har der alligevel været en snert af forår i luften. Solen har braget igennem, og låget er blevet løftet så vintertungsindet langsomt kan foretage sig. JEg elsker når foråret er på vej, og tingene begynder at spire og gro igen. I november, der var jeg så heldig at vinde en frøkalender hos Persilles Hjemmedyrk, og nu har jeg 24 poser med frø. Der er en del tomater, og dem tænker jeg så småt at begynde at forspire. Jeg vil senere samle frø derfra, så jeg har frø til året efter. I den forbindelse har jeg lavet nogle frøposer, så det er nemt at gemme dem.

Poserne er lavet af afdækningspap. Det var det, som at jeg lige havde til rådighed, og så kan jeg godt lidt den brunlige naturfarve det har.

DIY Frøposer/ Seed bags
DIY Frøposer/ Seed bags

Selve teksten er stempler og stempelpude fra Søstrene Grene. Stemplerne koster 44,86 kr. og den grønne stempelpude koster 9,80 kr., den fåes også i andre farver.

DIY Frøposer/ Seed bags
DIY Frøposer/ Seed bags

WHAT YOU’LL NEED

  • Kraftig papir el. afdækningspap
  • Blyant
  • Skabelon (Skabelonen kommer, så snart min printer vi samarbejde)
  • Saks
  • Lim
  • Stempler
  • Stempelpude

Skabelonen downloades, og printes ud. Optegn og klip det antal ønskede poser. Fold poserne (se den stiplede linje på skabelonen). Kom lim på de to flapper og lim posen sammen. Når limen er tør, så stempler jeg navnene på. Et voila, så har du fine poser der kan bruges år efter år. Selve frøene kommer jeg i en lille ziplock pose, inden at de kommer ned i den brune poser.

DIY Frøposer/ Seed bags
DIY Frøposer/ Seed bags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in