Så males der på sten

Alva og har har gang i mange forskellige kreaprojekter for tiden. Forleden gik vi en lille tur ned til vandet. Vi var på jagt efter et par sten til at male på, og samtidg få lidt luft. Alva savner helt klart nogle jævnaldrende at lege med, og selv om de ikke direkte advarer imod legeaftaler, så er min holdning “Better safe, than sorry”. Så vi putter os i sommerhuset og satser på at vi ikke bliver ramt. Bonus ved ikke at være i børnehavnen er, at Alva ikke er forkølet. Hun har ellers haft on going snotnæse i lang tid.

Vi har ikke særlig langt ned til Limfjorden fra sommerhuset, det er virkeligt skønt at man kan gå en tur derned, især i disse tider. Der er ikke badestrand, det er mere henad soppesvandkant. Men det er fint til os.

Rimelig meget vand på vej derned

Vi samlede lidt forskellige kridtsten. Jeg er i tvivl om de hedder noget bestemt, men det er sådan nogle fine runde sten, som man kan tegne med på fliserne (og vores sorte havebord, tak Alva). Lidt muslineskaller og nogle større mere malbare sten. De sidste var dog fra grusvejen dernede.

Selve stenene malede vi akrylmaling, som vi havde på lager. Jeg har ikke noget maling beregnet til sten, men de sten der skal være udenfor, de får en gang spraylak.

Mal på sten

  • Sten
  • Maling beregnet til sten, poscapenne eller alm. akrylmaling
  • Lak, hvis de skal stå udenfor
  • Øjne, klistermærker el. lign. som man kan dekorere med
  • Lim

Alva ville gerne have øjne på nogle af hendes sten. Jeg havde en pose liggende med forskellige størrelser, jeg mener at de er købt i Søstrene Grene. Alva pegede og jeg limede. Jeg har brugt kontaktlim, da det var det jeg lige havde ved hånden.

Vores lakspray er fra Panduro, jeg har prøvet at se om jeg kunne finde den på deres hjemmeside. Det kunne jeg desværre ikke, men de har nogle andre lakspray, som kan bruges til formålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in