Solbrillekæde med perler

Jeg har i flere år haft et ønske om at lave nogle solbrillekæder, faktisk siden vi købte vores første båd i 2014. Men det er først nu, at jeg har fået dem lavet. Jeg ved ikke lige hvorfor der skulle gå så lang tid. Men nu har jeg da endelig fået dem lavet. De er ret simple at lave, og jeg synes simpelthen, at de bliver så fine. De fungerer lidt som et smykke.

Jeg er rigtig mange perler på lager, da jeg var heldig at få en masse gratis på Facebook. Du kan også være heldig at finde dem i genbrugsbutikkerne. Der har jeg bl.a. fundet en kasse med mange perler i til kun 45 kr.

Brille/Solbrillesnor

  • Perler
  • Perlesnor 95 cm
  • Evt. perlenål (fåes her hos SMYKS)
  • Knudeskjuler (fåes her hos SMYKS)
  • Silicone loops (mine er købt på Ebay)
  • O-ringe til perler
  • Tang
  • Saks

SÅDAN GØR DU:

Start med at klippe perlesnoren i en længde af 95 cm. Selve kæden skal være omkring 75 cm, men jeg laver den et godt stykke længere, så der er noget at lave knuder af. Slå derefter en par knuder i enden af snore, og klem knudeskjuleren omkring knuden.

Sæt derefter perlerne på snoren i det ønskede mønster. Jeg bruger en perlenål, da jeg synes at det gør det lidt nemmere.

Når du har sat alle perlerne på, så skal der slåes endnu et par knuder. Sørg for at lave knuderne så tæt på perlerne som muligt.

Klem derefter en knudeskjuler om knuden.

Sæt en o-ring i knudeskjuleren og sæt den på silicone loopet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2022 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind